Ik werd in 1941 in Utrecht geboren en groeide op in een groene wijk aan de rand van de stad. Koeien, bomen, slootjes en wisselende luchten legde ik vast met kleurpotloden en krijtjes. Mijn verlangen te verbeelden wat ik zag, bleef groeien.

De wens om te gaan studeren aan een kunstacademie ging niet in vervulling. Ik zocht, om me te ontwikkelen, naar  andere mogelijkheden, zoals de begeleiding door diverse kunstenaars. Jan de Kort was een grote inspirator.

In mijn atelier, in St. Michielsgestel en later in 's-Hertogenbosch, ging ik e aan de slag en ontdekte de schoonheid van gebruikte en versleten voorwerpen. Kistjes, drijfhout, vermolmde boomresten, afvalhout van een trappenfabriek, straatvondsten. Kringloopwinkels en zelfs afvalcontainers ontpopten zich tot schatkamers en ik legde  voorraden aan van de meest uiteenlopende zaken. Afgedankt door anderen, door mij omarmd.

Het inzicht dat niet alles is zoals het zich aandient,  bracht mij weer verder in mijn proces van experimenteren. Ik ging me verdiepen in de materieschilderkunst. Werken van o.a. Wim de Haan, Karl-Fred Dahmen en Jaap  Wagemaker boeiden mij in hoge mate. Pas veel later wilde ik anderen mijn werk laten zien.

In mijn werk gebruik ik diverse technieken. Ook mijn liefde voor taal vindt regelmatig een weg in mijn objecten. Dat uit ik mét en in mijn kistjes.

Mijn  levensmotto is:

Verwonder en bewonder!